Futsal

2023.11.25. 17:56

Az a bizonyos pohár most félig üres: igazi őrületet hozott a teltházas bajnoki

Móga Richárd

Forrás: PTE-PEAC

A PTE-PEAC élvonalbeli futsalcsapata az Aramis vendégeként megszerezte idénybéli harmadik győzelmét, azonban mindenki pontosan jól tudta, hogy a Maglód elleni hazai csata mindennél fontosabb.

Ennek fényében nem volt meglepő, hogy már az első pillanattól kezdve magas hőfokon égett a baranyai együttes, így a tizenhatodik percben már 4–1-es eredményt mutatott az eredményjelző. Nem sokkal később csökkentette a különbséget a Maglód, de így is jó helyzetből várhatta a folytatást Élő Tibor legénysége.

A harminckettedik minutumban Érsek révén felzárkózott a vendégcsapat, de a harminchetedikben Bartal találatával úgy tűnt, hogy lezárul a mérkőzés (5–3). Talán épp ez volt a gond, hogy sokan ezt elhitték, ugyanis a Maglód villámgyorsan kiegyenlített, sőt, a vezetést is megszerezte.

Hatalmas rohanásba kezdett a házigazda, a hazai drukkerek nagy örömérepedig az utolsó másodpercekben Tóth Attila Márk megmentett egy pontot, így 6–6-al zárult az őrület.

PTE-PEAC–MAG-LOG MAGLÓDI TC 6–6 (4–2)

Férfi Futsal NB I., tizenötödik forduló. Pécs. Vezette: Borbás, Fehérvári, Aczél. PTE-PEAC: Molnár M. – Tóth M., Koronics, Bartal, Vénosz. Cserék: Wilkesz, Bálint G., Molnár Cs., Pápai, Karamarkovic, Forró, Koller, Spánitz, Hajnal. Vezetőedző: Élő Tibor. MAG-LOG MAGLÓDI TC: Szacskó – Vékei, Milavecz, Sallai, Talabér. Cserék: Bohony, Kovács D., Szabó G., Horváth R., Seregy, Érsek, Petric, Papp R., Jenei. Vezetőedző: Tánczos Tibor.

Gólszerzők: Vékei (3. – öngól), Koronics (8.), Forró (14., 16.), Bartal (37.), Tóth M. (40.), illetve Talabér (7.), Vékei (16.), Érsek (32.), Molnár Cs. (37. – öngól), Milavecz (37.), Jenei (38.).

Kiállítva: Érsek (36.).

Ez következik (12.01.): Nyírbátori SC–PTE-PEAC (19.00).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában