Futsal

2023.11.18. 14:15

Egyik csapat sem kapott ki még ennyire az idei idényben

Móga Richárd

Forrás: Haladás VSE

Tucatnyi gólig jutott a címvédő Haladás futsalcsapata a pécsi újonc ellen hazai környezetben, így Élő Tibor legénysége elkönyvelhette szezonbéli legsúlyosabb vereségét.

Bízni lehetett abban, hogy a PTE-PEAC ezúttal is megszorongathatja a listavezetőt, pláne úgy, hogy a szombathelyi brigád már gőzerővel a Bajnokok Ligája elitkörére készül, de hamar rákellett jönni, hogy nincs sok esély.

A házigazda már a második percben megszerezte a vezetést, onnantól pedig nem volt kegyelem. Voltak szépségdíjas találatok, így érdemes volt figyelemmel kísérni a találkozót a legnagyobb videomegosztó portálon. Ráadásul az utolsó baranyai támadás góllal zárult, de sajnos már a lövés előtt véget ért az összecsapás, így végül a szépítés elmaradt.

Villámgyorsan rendezni kell a sorokat, ugyanis hétfőn este már az Aramis ellen lehet javítani, szintén idegenben. 

HALADÁS VSE–PTE-PEAC 12–0 (8–0)

Férfi Futsal NB I., tizenharmadik forduló, Szombathely. Haladás: Gyimesi Máté – Kovács Máté, Dróth Zoltán, Vatamaniuc-Bartha Dávid, Vas Ádám, Alasztics Marcell, Luiggi Longo, Knizs Olivér, Hajmási Milán, Henrique Diniz, Kiss Patrik, Körmendy Gábor, Fehér Dániel, Rutai Balázs. Vezetőedző: Felipe Conde. PTE-PEAC: Molnár Milán – Tóth Attila, Koronics Márk, Bartal Bence, Vénosz Soma, Wilkesz Edward, Bálint Gergő, Molnár Csongor, Pápai Benedek, Forró Máté, Spánitz Bálint, Hajnal Márk. Vezetőedző: Élő Tibor

Gólszerzők: Vas Ádám (2., 19.), Knizs Olivér (6., 12., 33.), Kovács Máté (9.), Hajmási Milán (17.), Rutai Balázs (20., 23.), Luiggi Longo (20.), Henrique Diniz (22., 39.).

Ez következik (11.20): Aramis SE–PTE-PEAC (19.35).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában