Labdarúgás

2023.11.13. 18:10

Foci helyett vízilabda: brutális körülmények között rendeztek gólfesztivált

Móga Richárd

A legtöbb AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei III.-as bajnokságban szereplő labdarúgócsapat számára véget ért a 2023/24-es őszi szezon, igaz, az időjárásnak és a pályák minőségének köszönhetően inkább vízilabdameccsekkel zárult ez a naptári év.

Sőt, néhol az eredményeket látva tényleg azt lehet gondolni, hogy más sportágban mérték össze erejüket az együttesek. Gondolhatunk itt a Bányász mágocsi vendégjátékra, ahol tizenegy gólt láthattak a legmerészebb drukkerek, de Mozsgón tizennégy gólos őrületet hozott a bajnoki: a Kökény 1–5-re is vezetett, de végül 8–6-ra a házigazda diadalmaskodott. Akik látták ezt a párharcot, biztosan sokáig emlegetik majd még.

A közelgő hétvégén a Czibulka-csoportban egy, a Csík-csoportban pedig még négy találkozót rendeznek meg.

Czibulka-csoport (12 csapat), 11. forduló: Mágocs VSK–Bányász TC SE 3–8, Sásd VSK–Bogád-Pogány SE 2–0, Szalánta Hunyadi SE–Egerág SE 3–3, Olasz Község 2022 SE–Újpetre KSE 2–2, Orfűi KSE–ESE Hidas 2–3, MUSE Szászvár–Hosszúhetényi Sport KFT 2–4.

Csík-csoport (12 ), 11. forduló: Misinai Sasok MLE–Kishárságyi SE 7–0, Mozsgói SE–Kökény SC 8–6, BFA Szigetvár–Pellérd SE 7–1, Vajszlói KSK–Nagydobsza SC 3–1, Szabadszentkirály MGZRT SE–Baksai SE 2–0, Hobol SE–Gyód SK 0–2.

Dárdai-csoport (10 csapat), 11. forduló: Palotabozsok SE–Babarc BSE II. 5–0, Geresdlak Dózsa SE–Görcsönydobokai IKSE 1–0, Kölkedi SE–Báta KSE 3–0, Szársomlyó SE–Borjád VTC II. 0–2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában