Labdarúgás

2023.11.06. 14:20

Legyalulták a villányi támadót, mentő vitte el – (GALÉRIA)

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Néhányan talán még mindig nehezen hiszik el, hogy az AutóCity Volkswagen Baranya vármegyei I.-es bajnokság hétvégi fordulójában a sereghajtó PVSK hazai környezetben legyűrte a listavezető Villányt. Sőt, meglepő módon a bajnokaspiráns még csak nem is talált be, de vélhetően ha reggelig tartott volna a találkozó, akkor sem jár sikerrel Kósa Zoltán legénysége.

A góllövőlista élén szereplő spíler, Gellén Dávid általában akkor kerül rivaldafénybe, ha elcsendesíti az ellenfél szurkolóit, most azonban harciassága, tenni akarása és külseje miatt került középpontba.

Előbb a huszadik perc környékén a pécsi kapus, Csutora György a labdával együtt a támadó fejét is eltalálta kézzel, ekkor pedig a Villány támadójának feje felrepedt. Az ápolást követően a huszonhárom esztendős labdarúgó folytatta a játékot, de az első játékrész utolsó percében ismét ő húzta a rövidebbet: egy hazai kontratámadásnál visszafutott, majd lerántotta ellenfelét, de olyan szerencsétlenül esett, hogy mentőt kellett hívni.

A sürgősségin kiderült, hogy eltört a kulcscsontja, így a gólérzékeny játékosra ebben a naptári évben már nem számíthat Kósa Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában