Kézilabda

2023.12.09. 20:41

Ezredes lett a Komló kiválósága

Kvanduk Bence

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Kiválóan kezdett a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata az NB I. 13. fordulójában a Dabas elleni létfontosságú találkozón. Negyed óra alatt már hét gól volt a két együttes között. Ezt a különbséget pedig sikerült is tartani a szünetig. Ráadásul az első játékrész találata egy csodálatos mérföldkő az együttes, és a csapat egyik kiválóságának, Jerkovic Sreckónak a történetében, hiszen 1000. találatát szerezte a Bányász színeiben.

Ezzel a mentális többlettel nem is hibázhatott a Komló, amely ha kellett, csúszott-mászott a sikerért, ami ki is fizetődött, s így egy kicsit nyugodtabban mehet a téli pihenőre a hétgólos sikert követően.

CARBONEX–KOMLÓ–DABAS KC 33–26 (16–9)
Férfikézilabda-NB I., 13. forduló. Komló, 900 néző. V: Bíró Á., Kiss O.
KOMLÓ: MERKOVSZKI – Urbán, Bogdanic 3, Lekics, Rotim 2, Jerkovic 4, MENYHÁRT 7. Csere: MELNYICSUK 5, VÁCZI 8 (4), Szöllősi O., Ács P. 2, Varga Sz. 2, Bodnár B., Bazsa, Tóth G. Edző: Marosán György
DABAS: Pallag – Katona, Koller 2, Bálint B., Szöllősi Sz. 3, Horvat 2, Ács T. 3. Csere: Nagy T. (kapus), Garajszki 1, Fekete B. 3, Laurinyecz 2, ZDOLIK 4, TÖRÖK 4 (1), Bognár N. 1, Szeverényi 1. Edző: Tomori Győző
Kiállítások: 16, ill. 10 perc. 
Hétméteresek: 5/4, ill. 2/1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában