Teremfoci

2023.12.12. 09:30

Magasabbra tették a lécet, és megugrották: idén is nagy sikert aratott a Pénzdíjas B&K Focikupa

Móga Richárd

Forrás: Bartal Bence

Mint arról már korábban beszámoltunk portálunkon, a nagy sikernek köszönhetően idén is megrendezték a Pénzdíjas B&K Focikupát, amelynek ismételten a Gandhi Sportcsarnok adott otthont.

A torna ötlete Bartal Bence és Kovács Attila fejéből pattant ki, akiket a vármegyei labdarúgást követőinek nem igen kell bemutatni. Sőt, Bartal Bence, a PTE-PEAC futsalcsapatának csapatkapitányaként idén az élvonalban is letehette már névjegyét, Kovács Attila pedig szeretné elhódítani az aranyérmet együttesével, a Lovászhetény-Pécsváraddal.

A tavalyi 24 csapat után idén 28 alakulat adta le a nevezését a tornára, ami jól mutatja: Pécsett van igény a kispályás focira. Ráadásul mindezt önerőből, szponzorok nélkül sikerült összehozni.

– Óriási hálával és köszönettel tartozunk a családtagoknak, akik beáldozták a hétvégi szabadidőt, hogy nekünk segítsenek és minden gördülékenyen mehessen. Ők a mi legnagyobb támogatóink. Köszönjük szépen az elsőtől az utolsó csapatig, hogy bizalmat szavaztak nekünk és eljöttek. Köszönjük szépen Pap Tamás és Polgári Csaba játékvezetőknek, hogy lehozták ezt a két fárasztó és hosszú napot. Reméljük jól éreztétek magatokat és jövőre minél több csapattal újra találkozunk. Ha rajtunk múlik, jövőre is lesz III. B&K kupa. Mindaddig kellemes ünnepeket és boldog új évet mindenkinek! Hajrá foci! – írta közösségi felületén Kovács Attila.

Dobogósok: 
1. hely: BBFC. Bever Name 
2. hely: Szésza 2020 KFT. 
3. hely: Joga Bonito

Forrás: Kovács Attila

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában