Futsal

2023.12.09. 10:45

Négy gól esett kilenc perc alatt: szomorúan térhetett haza az Újpest

Móga Richárd

Forrás: PTE-PEAC

Fotó: Bálint Kornélia

Parádésan kezdte idei utolsó hazai élvonalbeli bajnokiját a PTE-PEAC futsalcsapata, de az Újpest 5 a 4 elleni vészkapus játékkal megtörte a hazai nyomást. Sőt, a folytatásban futószalagon jöttek a vendég helyzetek, de állták a sarat a pécsiek.

A fordulást követően átlövésből próbált veszélyeztetni a vendégcsapat, ráadásul a félidő derekán Östör meg is szerezte a vezetést: össztűz alá lett véve a hazai kapu, Harnisch lövése kipattant, majd Horváth Benedek duplázása is a kapufáról, ám Östör Martin már nem hibázott. Aztán egy sarokrúgás után egy percen belül Bartal Bence bombagóljával egyenlített a házigazda, így ismét jöhetett az Újpestnél a vészkapus játék. Na de becsúszott egy hiba a gépezetbe, ezt pedig kegyetlenül megbüntette Élő Tibor legénysége.

A hátralévő időben a középmezőnyben tanyázó rivális magasabb fokozatra kapcsolt, így az előnyt nem sikerült megőrizni, de a megszerzett egy pontnak is nagyon lehet örülni.

PTE-PEAC–Újpest FC-220Volt 2–2 (0–0)

Férfi Futsal NB I., tizenhetedik forduló. Pécs. Vezette: Kovács G. (Wittner, Góbi). PTE-PEAC: Molnár M. – Tóth M., Koronics, Bartal, Vénosz. Cserék: Wilkesz, Bálint G., Molnár Cs., Pápai, Karamarkovic, Forró, Koller, Aszalós, Hajnal. Vezetőedző: Élő Tibor. Újpest FC-220Volt: Gémesi – Simic, Horváth B., Harnisch, Kovács B. Cserék: Kinics, Neumann, Katona, Horváth B., Simon B., Östör, Lipl. Vezetőedző: Moga Flavius Lorant.

Gólszerzők: Bartal (30.), Molnár Cs. (35.), illetve Östör (30.), Simic (39.).

Ez következik (12.22.): 1. Futsal Club Veszprém–PTE-PEAC (18.30).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában