Futsal

2023.12.02. 12:31

Szépíthetjük, de ennyi hiba nem fér bele

Móga Richárd

Forrás: Nyírbátori SC

Bizakodva várhatta az élvonalbeli bajnokság tizenhatodik fordulóját a PTE-PEAC futsalcsapata, ugyanis a Nyírbátor az Aramishoz hasonlóan, hullámvölgybe került és négy bajnoki óta nem szerzett pontot. Mindenesetre szeptemberben az izgalmak elmaradtak (1–6), így Élő Tibor legénysége javítani szeretett volna, a házigazda viszont megismételte volna a bravúrt.

Nos, már az első percben kiderült, hogy az utóbbira több esély van, hiszen Varga Dániel révén villámgyorsan vezetést szerzett a Nyírbátor. Rapszodikus folytatás következett, kiegészülve rengeteg hibával, de a kilátogató szurkolók legalább sok gólt láthattak már az első játékrészben is.

A fordulást követően tovább nőtt a különbség, ráadásul a véghajrában is maradt puskapora a házigazdának, így fölényes győzelmet aratott a nyírbátori együttes. 

Nyírbátori SC–PTE-PEAC 8–3 (5–2)

Férfi Futsal NB I., tizenhatodik forduló. Nyírbátor. Vezette: Forgács (Szűcs L., Szabó P.). Nyírbátori SC: Dobi – Varga D., Bartha B., Sánta, Csorvási. Cserék: Opre, Szabó S., Orosz, Mizsei, Szucsányi, Csoma. Vezetőedző: Elek Gergő. PTE-PEAC: Molnár M. – Tóth M., Koronics, Bartal, Vénosz. Cserék: Wilkesz, Bálint G., Molnár Cs., Pápai, Karamarkovic, Forró, Koller, Spánitz, Hajnal. Vezetőedző: Élő Tibor.

Gólszerzők: Varga D. (1., 38.), Csoma (4., 24.), Csorvási (8., 19.), Szabó S. (15.), Szucsányi, (31.), illetve Tóth M. (6.), Bálint G. (16.), Bartal (29.).

Élő Tibor, a PEAC vezetőedzője: – Sok hibával játszottunk védekezésben és támadásban is, így nem lehetett más az eredmény, mint vereség! Ezek sajnos ebben az osztályban nem férnek bele. Igyekszünk hazai pályán a szebbik arcunkat mutatni az Újpest ellen, és egy jó mérkőzést játszani jövő pénteken!

Ez következik (12.08.): PTE-PEAC–Újpest FC-220Volt (19.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában