Labdarúgás

2024.01.28. 20:30

Figyelmességük határtalan: kiosztottak néhány zakót, csak meg ne fázzanak

Rotaru Adrián és Grain Krisztián négy találatától, valamint hétgólos kiütésektől volt hangos a Téli Műfüves Bajnokság hétvégi fordulója.

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

A Kétújfalu nagy bánatára magabiztos siklósi sikerrel indult a Téli Műfüves Bajnokság hétvégi fordulója, ráadásul igencsak emlékezetesre sikeredett Rotaru Adrián számára a mérkőzés, aki négy alkalommal is ünnepelhetett.

– Az első tíz perc pulzus nélküli játéka után már tetszett a csapatom nagyon agresszív futballja. Ez engem mindig megnyugtat, mert ilyenkor látom, hogy a játékosaim nagyon akarják a győzelem ízét érezni – nyilatkozta a találkozót követően a Siklós vezetőedzője, Bíró Ferenc.

A szombati játéknapon még a Hosszúhetény nyert ilyen simán, méghozzá a Bogád ellen a PMFC Stadionban. Ott Szászfai Dominik mesterhármast jegyzett, de a túloldalon Orsós Imre is kétszer mattolt.

A vasárnapi versenynap még gólgazdagabban alakult, így bizony kiütésekből sem volt hiány: az Újpetre, a Borjád, a Lovászhetény-Pécsvárad, valamint a Bóly is hétszer köszöntött be ellenfelének, igaz, utóbbi kétszer kapitulált a Himesháza ellen.

A hétvége talán legfordulatosabb ütközetét Kozármislenyben rendezték, ahol a Beremend a Szajk ellen tesztelhetett. Nozica korai góljára válaszolt a szajki gólfelelős, Grain Krisztián, sőt, az első félidőben még Halász találata után is eredményes volt. A fordulást követően Grain ismét ünnepelhetett, de nem sokkal később, két perc leforgása alatt fordított a rivális. Sokáig úgy tűnt, hogy az eredmény már nem változik, de Grain Krisztián negyedszer is elszomorította a beremendieket.

Baranya Vármegyei I–II. o. harmadik fordulójának eredményei: Ócsárd–PTE PEAC II. 2–2 (korábban lejátszott mérkőzés), Siklós–Kétújfalu 5–0, Sellye–Harkány 1–2, Somberek–Villány 0–2, Beremend–Szajk 4–4, Himesháza–Bóly 2–7, Boda-Diana–Nagykozár 0–5, Lovászhetény-Pécsvárad–Töttös 7–0.

Baranya Vármegyei III. o. második fordulójának eredményei: Olasz–Lippó 0–0, Hosszúhetény–Bogád 7–2, Palotabozsok–Görcsönydoboka 5–1, Bányász–Gyód x–x, Szalánta–Kökény 1–4, Szársomlyó–Újpetre 0–7, Kölked–Borjád 0–7, Baksa–Vajszló 1–4, Egerág–Misinai Sasok 3–3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában