Kosárlabda

2024.01.08. 12:01

„Katasztrofálisan védekeztünk, nulla csapatmunka, nulla agresszivitás” – kifakadt a tréner

Móga Richárd

Forrás: hunbasket.hu

Fotó: Viktor REBAY

Gyakorlatilag átgázolt ellenfelén az NKA Universitas Pécs női kosárlabdacsapata, így sikerült megszerezni a hetedik győzelmet a 2023/24-es élvonalbeli bajnokságban. Tehát nem is csoda, hogy Jovan Gorec elégedett volt együttesével, kollégája viszont igencsak csalódottan értékelt.

Jovan Gorec, a Pécs vezetőedzője: – Örülök, hogy majdnem három hét után ismét mérkőzést tudtunk játszani. Látható volt, hogy mindenki alig várta, hogy pályára léphessen, tele voltunk energiával. Tetszett a lányok hozzáállása, nem mindig könnyű úgy játszani, hogy mi vagyunk az egyértelmű esélyesek. Jó felfogásban játszottunk, és készülünk a kupamérkőzésre.

Lo Elhadzsi Malick, a Cegléd vezetőedzője: – Gratulálok az ellenfelünknek, megmutatta, miért tart ott, ahol. Mi sajnos semmilyen téren sem javultunk szemernyit sem, különösen a védekezésben nem. 98 pontot kaptunk, amiben benne van a Pécs extra első félidei teljesítménye, de ezen a szinten, aki üresen marad, az bedobja. Katasztrofálisan védekeztünk, nulla csapatmunka, nulla agresszivitás.

Kiss Angelika, a Pécs kiválósága: – Jó kis küzdős mérkőzést játszottunk. Szerencsére sikerült jól indítani az évet, ez mindenképpen önbizalmat adhat a továbbiakra nézve, ami fontos, mert nagyon nehéz sorozat vár ránk. Büszke vagyok a csapatra.

Szirony Dorina, a Cegléd kosárlabdázója: – A kapott pontok száma az, ami először szembetűnik, a védekezésünkön nagyon sokat kell még javítanunk. A Pécs rengeteg támadó lepattanót szerzett, de egyébként is sokkal agresszívabbnak kell lennünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában