Kézilabda

2024.01.25. 16:01

Nagy rivális otthonában főpróbázhat a Komló

Móga Richárd

Fotó: Péter Szabó Zoltán

Az egyik legfőbb bajnoki rivális, a PLER-Budapest vendégeként hangolhat a tavaszi pontvadászatra a Carbonex-Komló NB I.-es férfikézilabda-csapata pénteken 18 órától.

Ebben a hónapban már két edzőmérkőzést maga mögött tudhat Marosán György legénysége, ráadásul mindkét akadályt sikerrel vette. Kezdetben a Budai Farkasok torkát sikerült elkapni a döcögős kezdés ellenére is, még úgyis, hogy Merkovszki Pál válogatott elfoglaltság miatt nem volt hadra fogható (36–29).

Legutóbb pedig a horvát második vonalban szereplő Diakovár (Djakovo) együttesét múlta felül 12 góllal a Komló (35–23), a tréner pedig több új dolgot is kipróbálhatott.

Mindeközben a PLER esztendeje egy gólzáporos kupagyőzelemmel indult a Fejér-B.Á.L. Veszprém ellen (36–31), majd a Balatonfüred elleni felkészülési találkozón is sikerrel járt Veszprém vármegyei klub (25–27). Igaz, csak egy főpróba előtt állnak a csapatok, de a győzelem egy komoly üzenet lehet a szurkolók számára is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában