Labdarúgás

2024.02.03. 09:19

Egy szót meg se akar hallani a Honvéd elleni nyitány után Aczél Zoltán

Szombaton 14 órakor Baranyában rajtol el az NB II.-es focitavasz. A remek őszi formáját mentené át erre a találkozóra a felfrissült HR-Rent Kozármisleny a Budapest Honvéd ellen.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Folytathatja tavasszal is őszi hadjáratát a HR-Rent Kozármisleny, de rögtön egy nagyon keménynek ígérkező meccsen kell lerázni a maradék rozsdát a csapatnak a téli szünetet követően. A Budapest Honvéd érkezik majd Baranyába, amely Csertői Aurél vezényletével szeretne változtatni a sorsán, s elindulni az élmezőny felé. A fővárosiakat ráadásul a revans is fűtheti, hiszen ellenük szerezte meg első sikerét ebben az idényben a Misleny (2–1). 

– Nem volt a legideálisabb a felkészülésünk, az időjárás nem segített minket. Ettől függetlenül fizikálisan jó állapotban vagyunk. Sajnos a sérülések nem kerültek el minket. Kozics Barna második edzésen történt fáradásos talpcsonttörése nagyon fájó. Őt nehezen fogjuk tudni pótolni – fogalmazott Aczél Zoltán, a kék-fehérek vezetőedzője. – Többé meg se szeretném hallani a meglepetéscsapat szót! Ha tavasszal ugyanúgy odatesszük magunkat, bizonyíthatjuk, hogy az ősz nem véletlen volt. Irgalmatlanul nehéz bajnokság lesz, sokan erősödtek, sokan szeretnék megtartani a tagságukat, vagy a bajnoki címre befutni. Nehezebb dolgunk lesz, de fizikálisan és mentálisan rajta vagyunk. 

A forduló programja: Kozármisleny–Bp. Honvéd (szombat, 14.00), PMFC–Siófok, Kazincbarcika–Mosonmagyaróvár, Ajka–Budafok, Gyirmót–Soroksár, BVSC-Zugló–Győr, Nyíregyháza–Tiszakécske (vasárnap, 14.00), Szombathely–Csákvár (vasárnap, 17.00), Vasas–Szeged (hétfő, 20.00). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában