Kitüntetés

2024.02.28. 18:10

Három díjat is bezsebelt a PSN Zrt. a Sportiskolák Országos Szövetsége díjátadó gáláján

Móga Richárd

Forrás: PSN Zrt.

Három díjat is bezsebelt a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola a Sportiskolák Országos Szövetsége díjátadó gáláján, amit a Magyar Sportok Házában rendeztek meg, ahol ünnepélyes keretek között díjazták a 2023-as év legeredményesebb hazai sportiskoláit, edzőit és versenyzőit.

A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola az egyesületi típusú sportiskolák között a második helyen végzett a tavalyi esztendő eredményei alapján. A legeredményesebb sportiskola címet pedig ezúttal a KSI szerezte meg.

Turós Máté, a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola úszószakosztályának vezetője az egyesületi jellegű sportiskola kategóriában a legjobb edzőnek járó díjat vehette át. Turós Máté tanítványai közül a tavalyi évben Jászó Ádám egy harmadik helyet szerzett az U23-as Európa-bajnokságon, Hartmann Máté pedig az Ifjúsági Európa-bajnokságon negyedik lett, valamint öt országos bajnoki-címet szerzett és egy második, egy harmadik és két negyedik helyet ért el.

A köznevelési típusú, vagy egyesületi jellegű sportiskola legjobb sportolója csapatsportágban kategóriában Divják Dejan végzett az első helyen. A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola vízilabdázója tagja volt az U15-ös Európa-bajnokság győztes csapatnak, valamint az Országos Serdülő Bajnokságon harmadik, az Országos Gyermekbajnokságon pedig negyedik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában