Labdarúgás

2024.02.05. 09:39

Nem várt eseményről, pozitívumokról beszélt a PMFC edzője

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Jó vendéglátó volt hétvégén a PMFC a labdarúgó NB II. 19. fordulójában, a semmiből ajándékozott két gólt is a Siófoknak, amivel fordított a Balaton-parti együttes. Ezt követően végig küzdött a pécsi gárda, és végül a 88. percben sikerült egy találatot találnia, amivel pontot mentett.

– Ha az előzményeket nézzük, akkor még talán azt mondhatom, hogy az egy pont jó, de nem, mert itthon nyerni kell – jelentette ki Kulcsár Árpád, a PMFC vezetőedzője. – Tudjuk, hogy az első tavaszi fordulóban nincsenek helyezések, mindenki igazolt, próbált más taktikát hozni. Harminc percig az történt a pályán, amire készültünk. Szenzációs gólt lőttünk, olyat, amilyet csak rajzolni lehet. Aztán jött egymás után két nem várt esemény, sajnos egyéni hibából. Fordított a Siófok úgy, hogy addig nem forgott veszélyben a kapunk. Ez a sokkoló gól a csapatot hátravetette, de volt benne annyi tartás, hogy ment becsülettel előre. Voltak olyan fázisai a játékunknak, ami már mutatta, amit szeretnénk, de még mindig sokszor bátortalanok vagyunk, túl sokszor indokolatlanul elrúgjuk a labdát. Nekem ez a negyedik meccsem, és ezalatt négy gólt rúgtunk. Ha ezt nézzük, akkor ezt pozitívan is felfoghatjuk! Pozitívum, hogy lőttünk két gólt, volt számos lehetőségünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában