Kézilabda

2024.03.21. 20:31

Nem tudta tartani a tempót a Kozármisleny

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Vereséget szenvedett a Kozármisleny KA női kézilabdacsapata az NB I. 17. fordulójában a hatodik helyezett Budaörs otthonában. 

A mislenyi lányok már az első perceket követően elkezdtek leszakadni ellenfelükről, s ez a tendencia nem változott. A különbséget egészen nyolcig tudta növelni a hazai együttes a szünetig. 

A fordulást követően a mislenyiek elszántan jöttek ki az öltözőből, s Szatmári hétméteresével, valamint Schneider eladott labdája után Kecskés Noémi találatával kettőt faragtak a hátrányukból. A lendület viszont gyorsan elfogyott, s a hazaiak nem csak visszaszerezték korábbi előnyüket, de tovább is növelték. Végül egy kilencgólos különbség állt be az utolsó tíz percre, s ezzel is ért véget az összecsapás. 

Budaörs–Kozármisleny KA 32–23 (18–10) 
Női kézilabda NB I., 17. forduló. Vezette: Kiu G., Kiu T. 
Budaörs: Vártok R., Mistina – Szabó-Májer, Szövérdffy-Szabadfi 4, Szekerczés 2 (1), Gergely-Zsigmond, Debreczeni-Klivinyi 3, Schneider 2 (1), Vártok T. 6, Pálos-Bognár 3, Hudák 1, Kiss M. 1, Tóth M. 2, Wutschi, Gorilska 4. Vezetőedző: Buday Dániel. 
Kozármisleny: Pusztai, Wichmann – Imrei R. 3, Brettner 2, Kecskés N. 4, Köpösdi, Halász, Lengyel 2, Bánfai 2, Imrei N., Scheffer 3 (1), Tobak, Zsemberi 1, Szatmári M. 6 (4), Hadnagy F. Vezetőedző: Gyulay László. 
Kiállítás: 8, ill. 6 perc. 
Hétméteres: 2/2, ill. 5/5. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában