Labdarúgás

2024.03.15. 10:01

Szusszanhat egyet a listavezető, Lánycsókra készül mindenki

Móga Richárd

Forrás: Ultras Lánycsók - Green Betyárs

Különösebb meglepetést nem hozott az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei II.-es bajnokság tizen­nyolcadik fordulója, de így is közelebb került a Szederkény az aranyéremhez, ugyanis Szigeti Endre legénysége magas színvonalú mérkőzésen legyőzte legfőbb riválisát, a Harkányt (2–1). 

Így tehát igencsak jó passzban várhatná a hétvégi kört a listavezető, de a sorsolás úgy hozta, hogy most épp a Szederkény lesz a pihenőnapos. Az üldöző Harkány tehát közelebb kerülhet az éllovashoz, ráadásul így lesz majd az együttesnek tizenhét lejátszott bajnokija, tehát teljes képet kapunk majd az élmezőnyről. A gyengélkedő Töttös ellen pedig minden esély megvan arra, hogy három ponttal gazdagodjon a bajnok­aspiráns. 

A dobogó harmadik fokán álló Kétújfalu is kapaszkodhat, de idegenben sosem egyszerű, pláne nem a liga második legjobb formájában lévő csapata ellen. Na de Kétújfalu jelenleg a legjobb formában lévő együttes, hiszen november közepén vesztett utoljára pontot (Himesháza 3–3), tehát a hétvége talán legnagyobb csatájára lehet készülni Lánycsókon. 

Szombati mérkőzés: PTE-PEAC III.–Sellye VSK, (14.00). 

Vasárnapi mérkőzések: Himesháza KSE–Boda-Diana SE, Szajki SE–Véménd KSE, Kaitz Agro Somberek SK–Sport36 Komlói Bányász II., Közműépker Lánycsók SE–Kétújfalui SE, K. Ócsárd SE–DDC Focivilág Beremend, Gyógyfürdő Harkány–GSH Töttös SE, (mindegyik 15.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában