Vízilabda

2024.04.11. 14:50

A kisebb pálya nem kedvezett a Pécsnek

Kvanduk Bence

Forrás: PSN Zrt.

Nem feküdt igazán a PSN Zrt.-Pécsi Sportiskola gyerek (2009–2010) korosztályos csapatának a Szombathelyen rendezett Youth Waterpolo Carneval torna. A szlovén Kranj, a Kecskemét és az UVSE is legyőzte pécsieket a csoportkörben, s a helyosztókon se volt nagyobb szerencséjük, így nyolcadikként zártak. 

„Összességében látható volt, hogy a kisebb pálya nem igazán kedvezett nekünk, mert a fizikális játék volt főszerepben, és a kisebb termetű játékosainknak ez nem igazán feküdt. A kapusteljesítmény az egész tornán kifejezetten gyengére sikeredett ez alapvetően meghatározta a mérkőzések kimenetelét. Emellett a támadásaink hatékonysága sem volt megfelelő, sok kihagyott büntető és ziccer jellemezte szinte az összes mérkőzésünket” – értékelték a teljesítményt a szervezet honlapján. 

Eredmények: Kranj–PSN Zrt.-Pécsi Sportiskola 8–6, Kecskemét–PSN Zrt. 8–3, UVSE–­PSN Zrt. 16–6, AVUS–PSN Zrt.14–5, Kranj–PSN Zrt. 12–6, Sopron–PSN Zrt. 14–5. 

A csapat tagjai: Huber Zsombor, Sárközi Balázs, Imre Ármin, Becsei Bende, Szabó Dániel, De Blasio Massimo, Dömös Zsiga, Horváth Márk, Csepregi Zsombor, Belső Gergő, Varga Magor, Nagy Zsolt, Hódosi Balázs, Salamon Vencel, Jezerniczky Zalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában