Kézilabda

2024.04.20. 20:31

Ezúttal már nem tudta meglepni a Komló a Tatabányát

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Jobban kezdett a Tatabánya a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapatánál az NB I. 22. fordulójában, s kidolgozott egy két-három gólos előnyt, amit sokig meg is tartott. Azonban épp amikor a vendégek beérték volna a hazaiakat, Granicsot kizárással büntették a játékvezetők, ami megtörte a lendületet. Végül kétgólos különbségnél mentek a pihenőre.

A folytatásban már végig vezetett a hazai együttes, volt hat találat is az előnye, amiről a találkozó végére háromra tudott visszajönni a Bányász.

Tatabánya–Carbonex-Komló 30–27 (17–15)
Férfi kézilabda NB I., 22. forduló. Tatabánya, 1875 néző. Vezette: Horváth P., Marton.
Tatabánya: Székely M., Bartucz – Maras 2, Perics 2, Topics 5, Yadegari, Ugalde 7 (4), Pergel 3, Dissinger 1, Vilovski, Rodriguez 7, Ancsin 2, Enomoto 1, Vajda H., Krakovszki. Vezetőedző: Dagan Djukics.
Komló: Granics, Merkovszki – Váczi 4 (4), Szöllősi O. 3, Urán 2, Jerkovics 4, Ács, Rotim 3, Melnicsuk 1, Orbán B., Veszelinovics 1, Bogdanics 7, Menyhárt 2, Vekics. Vezetőedző: Marosán György.
Kék lap: Granics (20.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában