Vízilabda

2024.04.16. 12:22

Gyorsan lezárná a Vasút az életért folyó párharcot

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Többet nem érhetett már el a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata az Ob I. középszakaszának hajrájában, minthogy a play-outot pályaelőnyből kezdje, de ezt összehozta az utolsó előtti fordulóban a KSI elleni 16–5-ös sikerrel. Most épp ezt kellene megismételnie a kiesés ellen vívott párharcban Lajkóéknak, hiszen ez a fővárosi egylet lesz az ellenfelük.

Szerdán 19 órakor meg is lesz a lehetősége a Vasútnak, hogy bevigye az első ütést ellenfelének a három sikerig tartó vetélkedésben hazai medencében.

– Nagyon motiváltak vagyunk, be szeretnénk fejezni a play-outot három meccsen belül – jelentette ki Rakonjac Zlatko vezetőedző. – Az a célunk, hogy megnyerjük ezt a párharcot, de nem lesz könnyű feladat. A KSI nem rossz csapat. A múltkori mérkőzés különbsége nem mutatta meg a valós erőkülönbséget. Ezzel nekünk nem kell foglalkoznunk, készülünk a meccsre! Nem volt erre sok időnk, hiszen hosszú volt az út szombaton Miskolcról haza. Szeretnénk mindenki figyelmét, hogy hatalmas szükségünk van a szurkolóinkra!

A play-out programja

04. 17., 19.00: PVSK–KSI.
04. 23., 13.30: KSI–PVSK.
04. 27., 19.00: PVSK–KSI.
04. 30., 13.30 (ha szükséges): KSI–PVSK.
05. 03., 19.00 (ha szükséges): PVSK–KSI.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában