Labdarúgás

2024.04.26. 12:19

Két brigád is bajnok lehet a hétvégén Baranyában

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Izgatottan várják a Hosszúhetény labdarúgócsapatának szurkolói a vármegye hármas bajnokság hétvégi fordulóját, ugyanis amennyiben kedvenc együttesük legalább egy pontot szerez szombaton hazai környezetben a Bányász ellen, akkor lehet ünnepelni, ugyanis abban az esetben már behozhatatlan előnyre tenne szert az éllovas. Egy estleges elmaradt pontszerzés esetén is lehetne ez egy ünnepi hétvége, ahhoz viszont az Egerág nem nyerhet vasárnap az Orfű ellen. 

Hasonló a helyzet a Dárdai-csoportban is, hiszen a még veretlen Palotabozsok Geresdlakon ünnepelhetné a bajnoki címet. Döntetlen esetén még maradna matematikai esélye a Borjádnak, amennyiben viszont az éllovas diadalmaskodik, akkor már eldől az aranyérem sorsa. 

Czibulka-cs. (12), 20. kör: Hosszúhetény–Bányász, (04.27., 17.00), Hidas–Mágocs, Bogád-Pogány–Olasz, Egerág–Orfű, Újpetre–Szászvár, Szalánta–Sásd, (mindegyik 17.00). 
Csík-cs. (12), 20. kör: Gyód–Szigetvár, Kishárságy–Pellérd, Kökény–Szabadszentkirály, Nagydobsza–Hobol, Baksa–Misinai Sasok, Vajszló–Mozsgó, (mindegyik 04.28., 17.00). 
Dárdai-cs. (10), 20. kör: Geresdlak–Palotabozsok, (04.27., 15.30), Babarc–Kölked, Görcsönydoboka–Lippó, Báta–Szársomlyó, (mindegyik 04.28., 17.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában