Kézilabda

2024.04.04. 10:22

Távozik a Komló egyik legjobbja

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Rengeteget fejlődött Melnicsuk Viktor, amióta úgy döntött, hogy az akkor még Sport36-Komló NB I.-es férfikézilabda-csapatához igazolt, s az előző idényben, illetve most is – hogy már Carbonex-Komló néven szerepel az együttes – az egyik legmeghatározóbb figurájává vált a gárdának. A 2023/2024-es szezon végén viszont elválnak a klub és a játékos útjai, mert az irányító szeretné tovább építeni a karrierjét. A játékos ahhoz a Balatonfüredhez igazol, amely egy ponttal áll előrébb a tabellán, min a Bányász.

„Négy év után, a szezon végén távozik Komlóról Melnicsuk Viktor. Közönségkedvenc irányítónk közel 100 alkalommal lépett pályára kék-fehér mezben, góljai száma meghaladja a 400-at. Klubunk szerette volna megtartani a fiatal játékost, ezt szem előtt tartva korrekt szerződést kínált számára, de Viktor további fejlődése és céljai elérése érdekében végül a Balatonfüred csapata mellett döntött. Köszönjük az eddigieket, és sok sikert, Viktor!” – tette közzé az egyesület közösségi felületein.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában