Labdarúgás

2024.05.25. 18:59

Győzelemmel búcsúzott a bajnok az idénytől Mislenyben

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Zaklatott mérkőzésbe kezdett a már biztosan ötödik helyezett HR-Rent Kozármisleny a bajnok Nyíregyháza Spartacus ellen a labdarúgó NB II. utolsó fordulójában. Az összecsapás elején mindkét oldalon volt lehetőség, hogy bevegyék a csapatok a kaput, a gólhoz viszont a vendégek jártak közelebb, Nagy Dominik pörgetett a sarokba a 23. percben, azonban les miatt érvénytelen volt a találata.

A jeget aztán a Szpari törte meg a 42. percben. Kovácsréti lövését ugyan még védte Lékai, de nem a jó Beke Péterhez pattant a labda, s a vendégek támadója pár centiről a kapuba gurított.

A Misleny igyekezett egyenlíteni, de a 70. percben Kovácsréti elvette a reményeket egy remekbe szabott szabadrúgás góllal, a Nyíregyháza így győzelemmel búcsúztatta a szezont.

HR-RENT KOZÁRMISLENY–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 0–2 (0–1)
Labdarúgó NB II., 34. forduló. Kozármisleny, 800 néző. Vezette: Derdák Marcell (Kóbor Péter, Huszár Balázs) 
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke P. I., Ikonomu (Szabó B, 71.), Horváth D., Turi – Nagy E., Kozics (Daru, a szünetben) – Molnár Á. (Nagy M., 79.), Major S. (Schuszter, 62.), Kirchner – Horváth P. (Füredi, a szünetben). Vezetőedző: Aczél Zoltán 
NYÍREGYHÁZA: Bese Balázs – Gengeliczki, Alaxai, Rjaskó – Farkas B. (Oláh, 75.), Tamás O. (Sigér, 68.), Nagy D., Nagy B. – Vass P. (Vida, 75.), Beke P. II. (Gresó, 62.), Kovácsréti. Vezetőedző: Tímár Krisztián
Gólszerző: Beke P. II. (42.), Kovácsréti (70.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában