Kézilabda

2024.05.22. 19:36

Kinyílt az olló már az első félidőben

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Papírforma szerint zajlott a Motherson Mosonmagyaróvár KC és a Kozármisleny KA női kézilabdacsapatainak összecsapása az NB I. utolsó előtti fordulójában.

A mislenyiek nagyjából az első negyed órában tudták tartani a tempót jóval erősebb ellenfelükkel szemben, de onnantól teljesen elbillent a mérleg, s már a szünetben is tíz volt a különbség.

A fordulást követően csak nőtt a hazaiak előnye, míg Imrei Rékáék sokáig nem találták a ritmusukat. Tizennégy perc alatt háromszor vették csupán be az ellenfél kapuját, így közel húszra rúgott ekkor már a differencia, és ez nem csökkent.

Mosonmagyaróvár KC–Kozármisleny KA 51–27 (23–13)
Nő kézilabda NB I., 25. forduló. 
Mosonmagyaróvár: Hadfi, Szemerey 1, Horváth Sz. – Tóth E. 2, Varga E. 3, Albek 7, Udvardi 2, Sztankovics 3, Bardi 6, Faragó L. 3, Stranigg 3, Lancz 2, Ivancok 2, Pásztor N. 8, Schatzl 5, Tóth G. 4. Edző: Gyurka János. 
Kozármisleny: Pusztai, Wichmann, Szabó L. – Grénus 1, Imrei R. 3, Brettner 1, Kecskés N. 5, Grosics 7, Köpösdi 2, Halász B., Lengyel 1, Imrei N. 3, Zsemberi, Hadnagy 4. Edző: Gyulay László.

Következik (záró forduló): Kozármisleny KA–MTK Budapest (05. 25., 19.00).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában