Labdarúgás

2024.05.04. 14:06

Megvan a hétvége meglepetése: a Siklós legyőzte az idén még veretlen pécsi együttest

Móga Richárd

Forrás: Siklós Sport Kft.

Izgalmasnak ígérkező találkozó vezette fel az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság huszonötödik fordulóját, de arra talán kevesen számítottak, hogy rögtön a nyitómeccs hozza a legnagyobb meglepetést.

Igaz, a Siklós labdarúgócsapata az idény során több alkalommal is borította már a papírformát, de nem sokan fogadtak volna arra, hogy a 2024-es naptári évben még veretlen PTE PEAC II. pont nélkül távozik a Mehring Lajos Városi Sportcentrumból.

Pláne úgy, hogy a tizenharmadik percben Oszvald révén még a vendégcsapat szerzett vezetést, de közel húsz perc alatt megfordította a párharcot a házigazda. Ráadásul az a Borka Richárd lőtte a győzelmet jelentő második találatot, aki a meccset megelőzően csak egyszer, még decemberben a PVSK ellen lépett pályára a Siklós színeiben. Érdekesség, hogy akkor is betalált a harminchat esztendős spíler.

Siklós–PTE PEAC II. 2–1 (2–1)
Siklós. Vezette: Güldner (Horváth Gy., Vígh). Siklós: Bogdán B. – Bizderi, Látschám, Ignácz O., Teszárik – Könyvásó (Takács Z., 94.), Gyimesi, Pólics (Kalányos S., 86.), Borka – Rotaru (Hajdu, 92.), Szabó D. (Szekeres, 75.). Vezetőedző: Bíró Ferenc. PTE PEAC II.: Dobos – Horváth M., Ujvári M., Ikladi, Bischoff – Miltner, Fűrész (Magyar D., szünetben), Udvardi (Egri, szünetben), Oszvald – Fröhlich (Gál Sz., szünetben), Schuszter. Vezetőedző: Molnár Gábor.
Gólszerzők: Pólics (25.), Borka (35.), illetve Oszvald (13.).

Szombati mérkőzések: Lovászhetény-Pécsvárad–Nagykozár, Komló–Bóly, (mindkettő 17.00).
Vasárnapi mérkőzés: Villány–PVSK, (17.00).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában