Labdarúgás

2018.02.18. 14:00

Ügyesek voltak a szigetvári gyerekek

Rengeteg jó mérkőzést hozott a 14. Dél-Zselic-kupa.

K. Mayer A.

Színvonalas meccseket és kiváló hangulatot hozott a Szigetváron megrendezett 14. Dél-Zselic-kupa nemzetközi labdarúgó utánpótlástorna, amelyet három korosztályban (U9, U11 és U13) szerveztek meg. A legkisebbeknél és a legidősebbeknél is tizenkét csapat indult, az U11-eseknél azonban tizenhat – a kupának ez volt a fő tornája, ebben a korosztályban két napig tartottak a küzdelmek. Az indulók között ott volt például a Debrecen és a Kecskemét két gárdával, valamint a PMFC és a PVSK is.

– Ismét nagyon jól sikerült a torna, jó volt látni, hogy a két nap során végig telt ház volt a sportcsarnokban – mondta Horváth László, a torna szervezője. – Kitettek magukért a szigetvári gyerekek, mindhárom csapatunk helytállt ebben az erős mezőnyben.

A végeredmények

U9-es korosztály: 1. Dombóvár, 2. Szigetszentmiklós, 3. Kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia. A szigetvári csapat az ötödik helyen végzett, a legjobb hazai játékos Zeller Máté lett.

U13-as korosztály: 1. No Limit Virovitica (horvát), 2. PMFC, 3. Siklós „A”. A szigetvári csapat a tizedik helyen végzett, a legjobb hazai játékos Gorosics Larion lett.

U11-es korosztály: 1. Pécsi VSK, 2. PMFC 2007, 3. Donji Miholjac (horvát). A szigetvári csapat a hetedik helyen végzett, a legjobb hazai játékos Serdán Rikárdó lett.

A szigetvári „Kell egy csapat alapítvány” U11-es együttese: Nagy Olivér, Horváth Bendegúz, Cziner Botond, Halas Tamás, Molnár Benedek, Serdán Rikárdó, Niesz Ádám, Orsós Péter, Zsifkó Áron, Dorozsmai Attila, Sólyom Belián, Joós Máté, Szőllősi Gábor, Bosztonics Áron. Vezetőedző: Horváth László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában