Ingatlanajánló

2023.04.16. 11:12

Tetőtéri loft a láthatáron: egy 300 nm-es pécsi otthon ígérete

bama.hu (forrás: ingatlanbazár)

Forrás: ingatlanbazar.hu

A tetőtéri loft funkciót is akár magába foglaló, 300 nm-es eladó ingatlan a pécsi Madách Imre utcában várja új tulaját. A helyszín eddig egy irodának adott helyet. De a felhasználási lehetőségek tárháza színes. Jöjjön egy, a helyi ingatlan kínálaton belül egedülálló ajánlat!

Forrás: ingatlanbazar.hu

 “Eladó Pécs egyetemváros POTE közelében, attól 1km (10perc gyalogos) távolságra lévő 300m2 tetőtéri loft jellegű nagy méretű ingatlan. Az ingatlan korábban iroda funkciót töltött be, igényes minőségi kialakítással. Azonban a lokáció miatt egyéb lehetőségként érdemes megfontolni külföldi diákok részére átalakítással több lakást is ki lehet alakítani és kiváló bérleti bevételt lehet elérni, kedvező hozammal. Jelenleg jellemzően egy légterű a kialakítása így az átalakítás saját elképzelés szerint lehetséges. A meghirdetett árat áfa terheli: 89M Ft + áfa (céges vásárlás esetén forditott áfa)  [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu

További csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!