Kék hírek, bulvár

2014.05.08. 19:30

Két és fél évre ítélték a pécsi magamutogatót

Jogerősen két és fél év szabadságvesztésre ítélte a Pécsi Törvényszék azt a férfit, aki tavaly önkielégítést végzett az egyetem területén és a Zsolnay-negyedben.

M. B. (Dunántúli Napló)

A törvényszék ezzel súlyosbította a korábban első fokon hozott döntést, akkor egy év tíz hónapra ítélték a férfit. A vádlott, akárcsak az ezt megelőző tárgyaláson az utolsó szó jogán azt mondta, nagyon megbánta, amit tett, s ha kiszabadul, folytatni fogja pszichológiai kezelését. Védője azzal érvelt, ügyfele beteg, magamutogatásban szenved, ami gyógyszerekkel nem gyógyítható. A harmincnégy éves férfi többszörös visszaeső, ezt megelőzően háromszor szemérem elleni erőszak, egyszer pedig erőszakos közösülés miatt ítélték el.

A vádlott tavaly februárban, Pécsett az egyetemen a bölcsészkar aulájában az ott tartózkodó diáklányok előtt maszturbált, majd az egyik előadóteremben is megjelent. Két nappal később a Zsolnay-negyedben egy iroda ablaka előtt végzett önkielégítést. A pécsi térfigyelő kamerák buktatták le. A felvételek megtekintése során azonosították – mivel már többször adott munkát nekik, felismerték a rendőrök, majd két nappal később elfogták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!