Kék hírek, bulvár

2015.09.16. 21:48

Brutális késelés, családi dráma Kisszentmártonban

Késsel sebesítette meg anyósát és annak unokáját egy férfi, majd elszaladt a faluból. Mindkét hozzátartozó súlyosan megsérült.

dg (bama.hu), forrás: babara.hu, police.hu, Harkányi Hírek

Frissítés (11:02): Csütörtökön délelőtt még mindig keresték a gyanúsítottat - mint a rendőrségtől megtudtuk. A rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható férfi agresszív, erőszakos, támadásra hajlamos, ezért aki látja, ne próbálja meg feltartóztatni, hanem haladéktalanul értesítse a rendőrséget.

Korábban írtuk: Egy 44 éves férfi megszúrta anyósát és élettársának kétéves gyermekét szerdán délután háromnegyed hétkor Kisszentmártonban. A nő életveszélyesn megsérült, a gyermek könnyebb sérüléseket szenvedett.

A babara.hu állítása szerint a tettes összeveszett a családjával, majd egy nőnek elvágta a torkát és egy két éves gyermeket megszúrt. Az elkövető az állapotos élettársát arra kényszerítette, menjen vele, de információink szerint a nőnek sikerült elszöknie. A kommandósok nagy erőkkel keresték a késő esti órákban is brutalis férfit. Közel ötven rendőr indult el, hogy elkapják.

A Harkányi Hírek értesülése szerint nincs halálos áldozat. A házban, ahol a brutális eset történt egy idős házaspár lakik, valamint egy fiatal férfi, aki nemrég szabadult a börtönből – mondták a helyiek a Harkányi Híreknek. Kilenc rendőrautó és két mentő volt a helyszínen, ez utóbbik már elhagyták a falut. A rendőrök az udvaron csoportosulnak, de további erősítés is érkezett. A helyiek beszámolója szerint keresik az elkövetőt.

Frissítés: A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya  eljárást indított emberölés kísérlet bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Az esettel kapcsolatban a rendőrség Balázs Istvánt keresi jelenleg.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 16-án 18 óra 47 perc körüli időben Kisszentmárton főutcáján a fényképen látható férfi eddig ismeretlen okból késsel sebesítette meg anyósát és unokáját, majd elszaladt a faluból. Mindkét hozzátartozó súlyosan megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak. A támadót a rendőrök jelenleg is keresik.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!