Kék hírek, bulvár

2015.10.14. 23:27

Állítólag elkapták a kisszentmártoni késelőt

A rendőrség visszavonta a díjkitűzést az ügyben. A falu közelében bujkálhatott.

police.hu, PécsMa.hu

A rendőrség széleskörű adatgyűjtésének eredményeképpen a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége 2015. október 14-én elfogta a feltételezett elkövetőt. A bűncselekmény körülményeinek tisztázása folyamatban van, a 44 éves férfival szemben emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja a büntetőeljárást.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 44 éves férfi 2015. szeptember 16-án 18 óra 47 perc körüli időben Kisszentmárton főutcáján késsel sebesítette meg anyósát és élettársának gyermekét, majd elszaladt a faluból. A támadás során az idős nő életveszélyes sérüléseket, míg a 2 éves gyermek könnyű sérüléseket szenvedett.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a fenti eljárásban 2015. szeptember 30-án nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki, amelyet ezúton visszavon.

Lesoványodva, elgyötörten fogták el azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megkéselte kétéves nevelt lányát és anyósát – értesült a Pecsma.hu. A feltételezett elkövető elfogását a falubeliek látták. Kisszentmárton polgármestere Bogdán Gábor is megerősítette az értesülést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!