Kék hírek, bulvár

2016.07.12. 09:43

Családi munkamegosztás: loptak a fiatalok, az idősebbek elrejtették a szajrét

Kesztyűben pakoló felnőttek lettek gyanúsak a rendőröknek hétfő éjjel Somogyapátiban - kiderült, hogy lopott holmikat igyekeztek elrejteni.

Bama.hu (forrás: BMRFK)

Egy somogyapáti testvérpárt gyanúsítanak a rendőrök azzal, hogy könnyűfém felniket, mobiltelefonokat és fagyasztott húsokat próbáltak elrejteni - a tárgyak lopásból származtak. A két férfit, akik tudták, hogy a holmi bűncselekmény eredményeként került hozzájuk, hétfőn hajnali 3-kor igazoltatták a járőrök, akiknek feltűnt, hogy a férfiak kesztyűben vannak. Az intézkedés során kiderült, hogy a tárgyakat a család két fiatalabb tagja lopta el egy helybeli lakostól, a szüleik azonban megpróbálták a nyomokat eltüntetni.

A rendőrök mind a négyüket előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az egyik fiatalt átadták a Baranya Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetnek, mivel ellene elfogatóparancs volt érvényben.

Az eltulajdonított tárgyak elrejtésében segédkező férfiak ellen a Szigetvári Rendőrkapitányság bűnpártolás vétsége, a fiatalok ellen lopás vétsége miatt indított nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!