Kék hírek, bulvár

2016.10.31. 11:54

Újabb halálos baleset a 66-os úton

Árpádtető és Mánfa között egy Pécs felé haladó személygépkocsi eddig tisztázatlan okból elütött egy gyalogost, aki meghalt.

dg (bama.hu)

Elgázoltak egy embert a 66-os főúton, Mánfa és Árpádtető között hétfő délelőtt. A balesetben az elgázolt ember életét vesztette - adta hírül a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A rendőrség közleményében azt írta, hogy október 31-én 11 óra körül Árpádtető és Mánfa között egy Pécs felé haladó személygépkocsi eddig tisztázatlan okból ütötte el a gyalogost. A gépkocsit vezető 46 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett, az úttesten átkelő 62 éves férfi a helyszínen meghalt. A komlói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére a 66-os számú főút balesettel érintett szakaszán a rendőrök három sávból két sávot lezártak, egy sávon váltakozva halad a forgalom. Aki teheti, erre ne induljon el most! 

A babara.hu arról számolt be, hogy több mint öt évvel ezelőtt két motoros ütközött frontálisan a 66-os út ezen szakaszán. A halottak napja miatt jöhettek megemlékezni a rokonok a helyszínre. Az autós az akkori áldozat rokonát üthette el.

Eddig a hosszú hétvége minden napjára jutott egy halálos baleset Baranyában. Szombaton a 66-oson egy motoros volt az áldozat. Vasárnap szintén egy motoros halt meg Mohács közelében. Ma pedig a fenti eset.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!