Kék hírek, bulvár

2016.12.19. 13:28

Felrobbant a gázpalack, családi ház égett Óbányán

A mentők egy súlyos égési sérüléseket szenvedett embert kórházba szállítottak. Gázpalack cseréje okozta a robbanást.

dg

Frissítés: 14:02 - A gázpalack cseréje közben történt robbanás abban az óbányai lakóházban, amelynek tetőszerkezete égett a Fő utcában. A bonyhádi és a pécsi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat, a munkálatokhoz meg kellett bontaniuk a tetőszerkezetet. A mentők egy súlyos égési sérüléseket szenvedett embert kórházba szállítottak. A ház másik lakójának elszállásolásáról a rokonok gondoskodnak az épület helyreállításáig.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] fotók: Mecseknádasdi Önkéntes Kiemelten Közhasznú Tűzoltó Egyesület
[/caption]

Egy embert kórházba szállítottak, a másik lakó rokonoknál kap szállást.

Korábban írtuk:

Egy körülbelül hetven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete gyulladt meg mintegy harminc négyzetméteren az óbányai Fő utcában. A bonyhádi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack felrobbant a házban.


Az egység három vízsugárral kezdte oltani a lángokat, hozzájuk csatlakoztak a pécsi hivatásos tűzoltók is. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett, ahol a mentők egy könnyű sérültet ápolnak.

Címkék#Óbánya

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!