Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

2018.06.05. 10:03

Kábítószer birtoklása miatt nyomoz a rendőrség

Kábítószergyanús növényeket foglaltak le a rendőrök egy pécsi ház kertjében.

bama.hu

Budapest, 2016. november 23. Lendvai Péter pénzügyőr törzsőrmester Candy nevű kábítószer-kereső kutyájával munka közben a Magyar Posta Nemzetközi Posta Kicserélő Központjában, a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér mellett 2016. november 23-án. Az e-kereskedelem bővülésének eredményeként idén is intenzíven, mintegy 10-15 százalékkal emelkedhet a belföldi és a nemzetközi küldeményforgalom.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Koszticsák Szilárd

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába június 4-én 15 óra 52 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy pécsi ház kertjébe kábítószert ültettek. A rendőrök a helyszínen hat tő kábítószergyanús növényt foglaltak le.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves helyi férfit elfogták, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként. A férfival szemben alkalmazott kábítószergyorsteszt THC-ra pozitív eredményt mutatott.

Ellene kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!