Pécs

2018.07.20. 14:18

Eltévedtek a Mecsekben: megtalálták az eltűnt családot

Kirándulni indultak a Mecsekben, de eltévedtek. A rendőrök fél óra alatt megtalálták őket.

police.hu

Pécs, 2011. április 9. Egy turista nézi a tájat a Jakab hegy egyik különös formájú sziklájáról. A Babás-szerkövek néven ismert sziklacsoport a Mecsek hegység déli lejtõjének látványossága. MTVA/Bizományosi: Burghardt Ferenc *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítõje vállalja a felelõsséget.

Egy férfi arról tett bejelentést 2018. július 19-én 19 óra 48 perckor, hogy feleségével és három gyermekével kirándulni indultak Mánfáról az erdőn keresztül a fehérkúti kulcsos házhoz, azonban eltévedtek. A rendőrök azonnal megkezdték a kutatást, és 20 óra 20 perckor a Misina tető felé vezető köves úton meg is találták a családot. A szülőknek és a gyermeknek személyi sérülése nem keletkezett, orvosi ellátást nem kértek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!