Közélet

2011.03.27. 20:29

Királyt csinált Toller a böszméből Wittner szerint

Toller László, Hornhoz hasonlóan nem tudott meghalni, a jóisten büntetése volt ez Wittner Mária szerint. Az MSZP mélységesen felháborodott.

DN

Meddig tűri a Fidesz Wittner Mária ámokfutását? – címmel adott ki közleményt az MSZP Baranya Megyei Szervezete, amelyben a közéletből való távozásra szólítja fel a Fidesz parlamenti képviselőjét.

Wittner korábban a parlamentben azt mondta, „Horn Gyula egy hóhér volt, aki három éve ott vergődik a Honvéd Kórházban, mert képtelen meghalni”, a BorsOnline-nak pedig utóbb így nyilatkozott, hogy a jóisten büntetésének tekinti a volt kormányfő jelenlegi egészségi állapotát. „„Ezt kapta meg Toller is, ő sem tudott meghalni, mert királyt csinált a böszméből” – tette hozzá.

Közleményében a Magyar Szocialista Párt Baranya Megyei Szervezete mélységes felháborodását fejezi ki a Fidesz képviselőjének alapvető emberi érzéseket nélkülöző nyilatkozata miatt, aki olyan magatartást tanúsít, amely kulturált közösségben vállalhatatlan.

DN -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!