Közélet

2013.08.07. 14:09

Négy pécsi előadó lép fel a Sziget Fesztivál öt napján

Négy pécsi zenekar, illetve előadó kapott fellépési lehetőséget a 2013-as Sziget Fesztiválon, amely az első két extra nap után ma kezdődik el úgy igazából, és váltanak teljes üzemre.

B. A. (Dunántúli Napló)

A Lovasi András vezette, alternatív rockzenét játszó Kiscsillag a záró buli előtt, vasárnap este csaphat a húrok közé, de az ismert pécsi frontember valószínűleg szerephez jut néhány órával korábban is az immár magyar szuperbandaként emlegetett és folyamatosan koncertező Budapest Bár műsorában is.

A baranyai megyeszékhely legsikeresebb könnyűzenei exportcikke jelenleg egyértelműen a hiphop, a Punnany Massif két megmondó embere, Felcser Máté (RendbenMan) és Farkas Roland (Wolfie), valamint a székhelyét a fővárosba áttévő Halott Pénz (Marsalkó Dávid) is pénteken, a Magyar Zenei Színpadon bizonyíthatja, mennyire is értenek a rímgyártáshoz.

Pécs – és talán az ország – egyetlen pszichedelikus rockabilly bandája, a Psycho Mutants pedig a csütörtöki napon, de igazából már pénteken, hajnali egykor adhat koncertet a bluesszínpadon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!