Közélet

2014.06.17. 12:58

Baksai lehet ismét Imri fő kihívója

Ismét Baksai Tamás lehet Imri Sándor jelenlegi harkányi városvezető legfőbb kihívója a polgármesteri székért vívott harcban ősszel, a helyhatósági választáson, értesült a hírről a Dunántúli Napló.

Babos Attila (Dunántúli Napló)

Információnkat Tiffán Zsolt, a térség országgyűlési képviselője, a Fidesz baranyai elnöke annyiban megerősítette, hogy a kormányzó párt harkányi szervezete markánsan elkötelezte magát Baksai mellett, őt jelölte polgármesterjelöltnek. Hangsúlyozta azonban azt is, hogy a megyei szervezet még nem döntött az ügyben.

Olvasóink talán emlékeznek arra, hogy a múlt év tavaszán, az előző testület polgármesterrel szembeni bizalmatlansági indítványa, majd önfeloszlatása után megtartott időközi választáson is a harkányi Fidesz-csoport akkori vezetőjét, Baksai Tamást indította el a polgári párt, míg Imri Sándor akkori és jelenlegi polgármester függetlenként indult. Baksai nyolc szavazattal maradt alul az időközi választáson, amit – szabálytalanságot gyanítva – megóvott, de fellebbezését elutasították. A vállalkozó egyébként Bédy István polgármestersége idején a pénzügyi bizottság vezetője volt.

Imri Sándor már korábban jelezte, hogy szeretné folytatni a megkezdett munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!