Közélet

2015.01.13. 10:54

Kamionsofőrnek állna az MSZP korábbi pécsi elnöke

A Facebookon keres munkát Juhász Isván, az MSZP korábbi pécsi elnöke, városházi képviselője, a tragikus baleset következtében elhunyt Toller László, volt polgármester egykori bizalmasa. Kamiont vagy buszt vezetne, de nem a 27-est.

Babos Attila (Dunántúli Napló), fotó: Facebook

A következő üznetet tette ki kedden reggel saját Facebook-oldalára Juhász István, az MSZP egykori pécsi elnöke, a néhai Toller László egykori bizalmasa: „Szolgálati közlemény. Na, most már szívesen dolgoznék valahol. Ha valaki tud, akkor kérem segítsen. A diplomákat félrerakva szívesen dolgoznék vezető beosztásban. Ja. Gépjárművezető beosztásban. Búsz, kamion érdekel, akár nemzetközi viszonylatban is. Üzenetben önéletrajzot is küldök, ha kell. Németül, s angolul nem tévedek el. Köszönöm a megosztásokat. Ui: helyi közlekedés kizárva”.

Természetesen megkerestük a volt politikust, és az első kérdésünk az volt, hogy szó szerint kell-e vennünk a posztot, és valóban így próbál végső elkeseredésében munkát találni. Az egykori pécsi MSZP-potentát azt mondta, hogy abszolút komoly a dolog, és nem hiszi, hogy szégyen lenne az, ha valaki munkát keres, akár a Facebookon. Amióta nem politizál, 2010 óta, azóta nincs munkája. Azóta több száz álláshirdetésre jelentkezett, az egész ország területén, de vagy válaszra sem méltatták, vagy további sok sikert kívánva elutasították a pályázatát. Már korábban lépett volna, de idősek a szülei, akiket nem szívesen hagyott vola magára, most azonban már nagyon szeretne dolgozni, leginkább kamionsofőr lenne külföldön, avagy például Münchenben buszsofőr. A Tüke Buszhoz azonban, ahol korábban vezető beosztásban dolgozott, akkor sem menne vissza, ha visszavennék, például buszsofőrnek, így a pécsi 27-es kormánya mögött nem fogjuk látni reggel fél nyolckor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!