Siklóson intézhetik ügyeiket

2022.10.26. 10:04

Március közepéig bezár a villányi kormányablak

Október 29-től 2023. március 17-ig ideiglenesen bezár a villányi kormányablak. Az ügyfelek az ügyeiket ez időszak alatt a siklósi kormányablakban tudják intézni.

Zs. K.

Képünk illusztráció

Fotó: Kozma István

Mayer István, Villány polgármestere elmondta, dr. Horváth Zoltán főispán arról biztosította, hogy a bezárás csak a fűtési szezon idejére vonatkozik, és az ott dolgozó munkatársakat addig Siklóson helyezik el, így a munkáját emiatt senki nem veszíti el.

 A siklósi járásban még Harkányban van kormányablak, az a hivatal viszont azért nem zár be, mert az épületben más irodák is vannak, így megtakarítást a bezárással nem tudnának foganatosítani.

Ezen kívül a villányi városvezető a siklósi rendőrkapitánytól is hasonló intézkedésről értesült: a villányi őrsöt is bezárják a téli időszakra, ez azonban várhatóan kevésbé fogja érinteni a lakosságot, hiszen a járőrszolgálat, a rendőri jelenlét továbbra is biztosított lesz a városban olyan létszámmal, mint eddig. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!