Kultúra

2009.02.28. 10:52

Psycho Mutants turné: búcsúbuli a Rómerben, alvás helyett bábszínház

Egy régi barát utolsó napját aranyozta be a Psycho Mutants fellépése a győri Rómer-házban, az európai turné utolsó hazai állomásán. A banda a bulikról és az út eseményeiről rendszeresen beszámol.

(JP)

02.27. 04.48.: Győr, Rómer-ház
Egyik kedvenc klubunkról van szó, negyedszer voltunk náluk, élmény volt ezzel a koncerttel lezárni a turné magyar részét. A  műsor már kétszer erősebb volt, mint előző nap, de tényleg: éreztük, hogy ehhez képest tegnap hiányzott valami Pesten. De most este végre megvolt, nagyon egyben van a csapat, a jó hangulat a buszban és a színpadon is érződött.
 
A Rómer-ház Magyarország egyik legkisebb, de leghangulatosabb helye. Nagyon jó közönség van ott mindig, tegnap is hozzásegítettek ahhoz, hogy egy erős koncertet csináljunk.

A jó másfél óras koncert után még két számot nyomtunk Pusker Péter barátunknak, aki több éve vitte ezt a klubot. Neki sokat köszönhetünk, például azt, hogy Győrben is van nevünk... Péternek ez volt az utolsó napja a Rómerben, ezután már csak a Mediavawenek dolgozik. A koncert után teljes volt az őrület: Péter kezdte játszani a zenéket, majd Zoli is nekiállt...

Késő éjszaka vettük az irányt a Mediwave-iroda felé, ahol aludtunk... Volna, helyette bábszínház: Zoli, Rizsa és Jehan adja elő a hülyeségeit a többieknek. Sikerült annyira jól érezni magunkat, hogy az iroda egyik ablakát is kitörtük hülyéskedés közben, persze véletlenül. Reméljük, nem fognak ránk haragudni...

Indulás előtt amennyire lehet, rendberakjuk az ablakot, és aztán irány Bécs! Állítólag május óta nagyon várnak minket, de mi is, mióta ott játszottunk, alig várjuk, hogy mehessünk vissza.

Most már együtt van mindenki. Nyolcan az úton: a zenekar, Tomi a hangmérnökünk és Laci, a fotósunk. Most már csak ki kell bírni egymást 2 és fél hétig.

Meg pihenni sem ártana. Majd...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!