Kultúra

2010.06.18. 17:27

Rockmaraton-hírek: jegyakció, pólók, dedikálások

A héten lezárul az olcsó bérletes akció, elkészült a hivatalos és a pályázaton kiválasztott póló is, és kiderült, hogy Gróf Balázs is tervez egy fesztiválereklyét.

Forrás: Rockmaraton

Már csak a héten tart a jubileumi Rockmaraton Fesztivál szuper olcsó bérletakciója.  Fontos hiányosságunkat kell orvosolniuk a Rockmaraton szervezőinek, mivel sokan jelezték, hogy sem a Vajdaságban élők, sem a horvátországiak nem tudják elővételben megvásárolni a hetijegyet. Számukra megoldást jelenthet, hogy június 20-ig e-mailben az [email protected] címen regisztrálhatnak, és személyazonosságuk igazolása után a helyszínen elővételi jegyárban, azaz 5.990.- forintért válthatják meg a bérletet!

Felkerültek a dedikálások időbeosztásai. Látható már a hivatalos póló és a pólópályázat nyertesének mintája is a webshop menüpont alatt. Közönségkívánságra a Toxic Sátor programjába bekerült a Guitar Hero. Valamint ugyanezen helyszínen, csütörtök éjszaka lesz egy új különleges program is, Erotikus Industrial Party. Csak 18 éven felülieknek, elvetemült 2 óra intenzív, kőkemény mulatság.

Előrejelzés: hétfőtől beindul egy harmadik pólóminta megszavaztatása, leendő látogatóink a híres pécsi, nem mellesleg erősen rockzenei beállítottságú képregényrajzoló Gróf Balázs munkáiból választhatják ki a számukra legszimpatikusabbat! Majd a fellépőkkel készült interjúsorozat veszi kezdetét. És továbbra is naponta frissül a fesztivál weboldala és Facebook oldala is! Vasárnap meg mindenkinek irány a Megadeth buli!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!