Kultúra

2010.08.23. 20:10

Áll a bál: elmaradt az Alterego Fesztivál Orfűn

Se pénz, se zene: most már biztos, hogy elmarad az Alterego Fesztivál. Sem a helyszínként megjelölt orfűi kemping, sem pedig a fellépő együttesek nem tudnak arról, hogy hétfőtől egy fesztivál szereplői lennének, a szervezőket pedig lehetetlen utolérni.

K. E. I.

Az Alterego fesztivál hivatalos honlapján csak egy rövid közlemény fogadja a látogatókat, amely szerint a a rendezvény „elmarad gazdasági, technikai és konkurencia okok miatt”, valamint, hogy a megvásárolt jegyeket hamarosan visszaváltják. A szervezők azonban felhívják a figyelmet arra, hogy az agárdi Part Fesztiválra megváltott jegyekre ez nem vonatkozik, az ugyanis szintén elmaradt, és a jegyeket kárpótlásul az Alterego Fesztiválon lehetett volna beváltani. Aki tehát arra befizetett, vélhetően búcsút mondhat a pénzének, de nem kizárt, hogy az Orfűre indulók is hasonlóan járnak.

Az Alteregon olyan együttesek fellépését harangozták be, mint a BlindMySelf, a Depresszió, az Idorun, az Auróra vagy a Zorall, az együttesek azonban a közelmúltban közleményt adtak ki, amelyben hangsúlyozták, a szervezőknek a fesztivál kezdete előtt két héttel még semmilyen aláírt vagy érvényes szerződésük nem volt, miközben a zenekarok nevei már jóval korábban felkerültek a fesztivál honlapjára.


 

Ezek is érdekelhetik