Kultúra

2010.10.25. 16:04

Ganxsta Zolee hidat avattak Görcsönyben

Hordógurítással és koncerttel avatták a Ganxsta Zolee-ról elnevezett hidat, amelyet Görcsöny "vett át" Miskolctól.

zsj, dg (bama.hu)

Hétfőn hivatalosan is hidat neveztek el Ganxta Zoleeról Görcsönyben. A hivatalos átadón természetesen jelen volt az énekes is, aki az ünnepélyes beszédében Széchenyihez hasonlította magát, hídavató tevékenysége immár vitathatatlan. Az ünnepségen a falu apraja-nagyja megjelent, Zolee autogramokat osztott, s találkozott a legnagyobb baranyai rajongóival is.

----------------------------------------------------------------
Az ünnepélyes átadóról a keddi napon videót is láthatnak itt a bama.hu-n, a felvételen megszólal maga a mester, Ganxsta Zolee is.
---------------------------------------------------------------

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A Ganxsta híd Görcsönyben (fotó: Laufer László)
[/caption]

A felavatott hídon egy hordót gurítottak át a zenészek a Magyar Nemzeti Autósport-szövetség raliszakágának volt elnökével, Kovács Péterrel, amit a jelenlévők ingyen elfogyasztottak. Este héttől pedig a helyi iskola tornateremben adott koncertet Ganxsta Zolee és a Kartell két tagja Oj Sámson és Big Daddy Laca. A félplayback műsort a Vato Loco című slágerrel kezdték, majd jöttek szépen sorban az ismert számok a Szesztilalomtól a Keleti oldal, nyugati oldalig.

"Ganxsta Zolee híd" feliratú táblát helyeztek el nemrégiben ismeretlenek Miskolc perecesi városrészében - számolt be róla a boon.hu. A hivatalosnak tűnő tábla nem sokáig maradt a helyén, mert az áramszolgáltató leszereltette, de a hídavatás ötletét felkarolta Görcsöny polgármestere, ami most valóra válik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!