Bulvár-celeb

2023.12.23. 11:00

Ez Meghan Markle szépségének titka: minden háztartásban megtalálható a két alapanyag

Olyan praktikákról van szó, amik bárki számára könnyen elérhetők.

MW

Meghan Markle

Forrás: AFP

Meghan Markle élete tündérmesébe illő: megtalálta a hercegét, két csodaszép gyermeke született, nyilvános megjelenésein csak úgy ragyog. Most kiderült, mi áll a szépsége hátterében. Olyan praktikákról van szó, amik bárki számára könnyen elérhetők –írja a Ripost.

Nyolc pohár víz, kókuszolaj
 

Milliók rajonganak Harry herceg feleségéért, aki bár az egyik legismertebb nő, megmaradt természetes mivoltánál. Minimális smink, egyszerű frizura, letisztult ruhadarabok − mégis mindig tündököl.
Meghan korábban már kifejtette: ahhoz, hogy a külső ragyogjon, a belsőnek is rendben kell lennie, ezért sokat jógázik, meditál, önfejlesztő könyveket olvas. Az egészséges étkezés mellett a folyadékbevitelre is figyel: napi nyolc pohár vizet iszik meg.

Nagy igazság: hidratálni, hidratálni. A bőröd szebb lesz tőle, egyszerűen jobban festesz majd

– szögezte le egy korábbi interjújában.

A másik titka pedig a kókuszolaj használata külsőleg és belsőleg is. Haj- és arcmaszkként is használja a könnyen beszerezhető olajat, amely hidratálja az arcbőrt, erősíti a hajszálakat.

Rengeteget használom a kókuszolajat, a bőrömnek és a hajamnak is mélyre ható kezelést biztosít. Ráadásul főzök is vele, hatalmas rajongója vagyok!

– emelte ki a kétgyermekes édesanya.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!