Bulvár-celeb

2024.05.25. 21:34

Mindenhol kerek, buja testrészek: ez a szőke tündér nem akármilyen tartalmakat gyárt

Belle Olivia internetes tartalomkészítő, és milliókat keres tökéletes testével.

MW

Forrás: Instagram

Főleg amióta a világ egyik legnagyobb cége, a Rebel Agency szerződtette. A 21 éves Belle most a focistafeleségeknek üzent: jobb lenne, ha a párjaik körmére néznének, mert közülük nagyon sokan csalók.

A manchesteri lány, aki egy mindössze 10 perces új tartalomból már megkeresi a havi bérleti díját, azt mondta: 

"Az utóbbi időben nagyon undorodtam attól, hogy mennyi futballista került kapcsolatba velem, akinek van felesége vagy barátnője. 

Feliratkoznak a csatornámra, majd csetelnek velem és egyedi tartalmakat kérnek. Amikor utánuknézek, sorra kiderül, hogy házasok vagy kapcsolatban élnek. Tudom, alapvetően a szexiparban dolgozom, de amit csinálnak, az nem megfelelő, mert nem őszinték a partnereikkel. 

Némelyiküknek fétisei vannak, azt mondják, hogy otthon nem törődnek velük, de ez igazságtalan a partnerükkel szemben. Jó lenne, ha a feleségek és barátnők teljes hozzáférést kapnának ezeknek a férfiaknak a telefonjához!"

A dögös szőkeség arra is felhívta a figyelmet, hogy a férfiak rendszerint másik telefont használnak, amikor megcsalják a párjukat, és gyakran ki is dobják a készüléket, ha végeztek a szeretőjükkel - idézi Belle Oliviát a Bors. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában