nhl

2021.03.19. 08:40

Hátrányból fordítva nyert az Anaheim

Az Anaheim kétgólos hátrányt ledolgozva nyert az Arizona ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.

A hazaiak győzelmet érő találatát Adam Henrique szerezte a hosszabbításban, ezzel a Ducks négymeccses nyeretlenségi sorozatnak vetett véget.

Az Anaheim gyorsan hátrányba került, a 8. perc elején már 2-0-ra vezetett az Arizona, de a második harmadban összejött az egyenlítés, a ráadásban pedig a győzelmet is kiharcolta a vendéglátó csapat.

Az Edmonton 2-1-re verte a Winnipeget, sikerével pedig pontszámban beérte az északi divízióban az élen álló Torontót. Az Oilers két gólját Connor McDavid szerezte, aki 20 találatával a második helyen áll a góllövők listáján, eggyel a torontói Auston Matthews mögött, míg a pontversenyt tekintve 58-cal ő a legeredményesebb, mivel van 38 gólpassza is.

A Minnesota öt sikeres mérkőzés után simán kikapott a Coloradótól, melynek első sora – Nathan MacKinnon, Gabriel Landeskog és Mikko Rantanen jóvoltából – négy gólt hozott össze.

Eredmények:

Anaheim Ducks-Arizona Coyotes 3-2 – hosszabbítás után

Detroit Red Wings-Dallas Stars 3-2

New Jersey Devils-Pittsburgh Penguins 3-2

Buffalo Sabres-Boston Bruins 1-4

New York Islanders-Philadelphia Flyers 3-4

Carolina Hurricanes-Columbus Blue Jackets 2-3 – hosszabbítás után

Tampa Bay Lightning-Chicago Blackhawks 4-2

Florida Panthers-Nashville Predators 1-2

Edmonton Oilers-Winnipeg Jets 2-1

Colorado Avalanche-Minnesota Wild 5-1

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában