súlyos baleset

2017.09.02. 20:12

Most érkezett: leszakadt egy extrém hinta, hatan megsérültek (frissítve)

A rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége büntető eljárás indult ismeretlen tettes ellen.

A balesetről szóló értesülésünket Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens megerősítette, majd hozzátette, kollégái az esetnél tartózkodnak, a helyszínt lezárták. Úgy tudjuk, mentőszolgálat is a balesethez érkezett. Megkérdeztük őket a történtekről. Amint válaszolnak, közöljük - írja a feol.hu. 

A helyszínen híreink szerint nagy az ijedtség, többen sírva rohantak el a hinta környékéről.

A Veszprém megyei rendőrkapitányság ügyeletesétől megtudtuk, a Várpalotai Napokon egy gép meghibásodott és két ember súlyosan, három könnyeben megsérült.

A Rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége büntető eljárás indult a Várpalotai Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen.

Fotó: Szabó Bence / olvasó

Az 5 sérültet a mentők azonnal a helyszínről elszállították, akik az extrém hintán fentragadtak, azokat a tűzoltók létrán menekítették ki.

Időközben jött a hír: a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint hat sérültje van a balesetnek.

Helyszíni szemtanúk állítása szerint 2 fiatal repült ki a hintából, egy 15 éves, aki fejjel az útpadkára esett, vélhetően ő a súlyosabb sérült. A másik 18 éves fiatal nyílt lábszárcsonttörést szenvedett el. A helyszínen nagy riadalmat keltett a baleset, többen pánikszerűen menekültek el a helyszínről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában