postabontás

2018.12.25. 12:30

Jónak lenni mindig jó! – írja olvasónk

Szeretném megosztani Önökkel azt a szívmelengető esetet, melynek részese voltam a minap.

Dunántúli Napló

Budapest, 2017. október 5. A Wizz Air légitársaság stockholmi járatához érkezik egy utas a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 2017. október 4-én. Október végétől változnak egyes diszkont légitársaságok kézipoggyászra vonatkozó szabályai, a Wizz Air ingyenesen enged fel egy, a korábbinál nagyobb kézipoggyászt a fedélzetre, a Ryanair fejenként kettő helyett egy, kisméretű kézitáskát engedélyez az utastérben. MTI Fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Pécsett, a Szabadság utcai bőrdíszműveshez tértem be lányom két táskájának javíttatása céljából. Miután megbeszéltük, hogy mit szeretnék, az üzlet tulajdonosa tájékoztatott, hogy másnap dolgoznak utoljára ebben az évben, ezért csak január első hetében lesz kész a javítás.

Sajnálkoztam, hogy mivel a lányom külföldön dolgozik, ez esetben nem tudja magával kivinni a táskákat. Azért otthagytam azokat, mondván, ha nem hagyom ott, akkor soha nem fog elkészülni. Délután felhívott a bőrdíszműves és azt mondta, hogy megbeszélték a feleségével, és így soron kívül, még aznap megcsinálják a táskák javítását, így másnap délelőtt át is vehetem. Olyan öröm és jó érzés fogott el, nem győztem hálálkodni és köszönetemet kifejezni.

Az Úriember nemcsak, hogy nem engedte el a füle mellett az én problémámat, de még jó szándékkal meg is oldotta azt, így nálam ötösre vizsgázott! Köszönet érte!

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!