postabontás

2019.08.04. 08:22

A régi lakó tűrjön el mindent? – teszi fel a kérdést olvasónk

Azért megnézném, hogy az a sok kedves kommentelő, akik annyira az alkalmazkodást és a toleranciát hangsúlyozzák, hogy vajon 17 kutyához hogyan alkalmazkodnának? – kezdte levelét olvasónk.

Dunántúli Napló

Mert az én kedves szomszédom csak azért tartja az ebeket, mert sajnálja megölni, mikor születnek. De persze az állatok beoltva nincsenek és chippel se rendelkeznek.

Elképzelni se tudom, hogy tudja etetni őket, mert nekem is van egy 40 kilós gyönyörű kutyám, és bizony ő sem eszik keveset. Nem olcsó egy kutya tartása!

Ráadásul az én kutyám csak akkor ugat, ha kell, mert sokat foglalkoztam vele. Mindezt a jó szomszédról már nem lehet elmondani, mert nem tudja a kutyáit kordában tartani, így az ebei megállás nélkül ugatnak.

Nem tudom, hova, mihez kellene még nekem alkalmazkodni, amikor mi nem dorbézolunk, füvet is csak kilenc óra után kezdünk nyírni. Vagy akkor a szomszédnak, meg a kutyáinak több joga van a pihenéshez, mint nekem?!

Hogy is van ez? Csak nekem, régi lakónak kell alkalmazkodni, és eltűrni mindent? Vagy netán még én költözzek el az új házamból, mert a szomszéd felelőtlenül hagyja, hogy szaporodjanak a kutyái úgy, hogy lassan akár kutyafarmot is nyithatna?!

Szerintem azért mindennek van határa. Ez már nem kutya szeretet, sokkal inkább kínzás, hiszen mondjuk 10 eb ki van engedve, míg a többi bezárva.

Név és cím a szerkesztőségben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában