postabontás

2019.08.26. 09:10

„Csattogó” kamaszok zavarnak – írják olvasóink

Panasszal élnének a kertvárosi, Viktória út lakói, főleg az utca elején, az 1-3 sz. alatti lakók, mivel ők érintettek leginkább a Diana téren lévő pihenőpadokkal, gondozott virágos parkkal ellátott terület ügyében – kezdik levelüket az érintettek.

Forrás: Shutterstock

Fotó: DenisNata

Ezt a lehetőséget kihasználva – inkább délutánonként a pihenni vágyók – inkább idősek, ezt igénybe veszik, vagyis vették. Ugyanis kb. egy hónappal ezelőtt 8-10 éves kamaszok, többen (8-10 gyerek) játszótérré alakították délutánonként a parkot. Na nem a régi békés értelemben vett sima játék rollerrel, hanem sebességből, fél méter magasba ugorva, forogva lecsattanni a betonra – ez a szórakozásuk.

Hát nem kellemes ezt hallgatni a sziesztázóknak, meg a 10 emeletes épületben élő lakóknak este, 6-7 óráig. Így aztán egy kis polgárháború alakult ki a lakók és a csattogók között. Pedig idelátogatott a térre a fiúk egyikének édesanyja is, aki nem szól rájuk, mondván, a gyerekeknek is kell valahol csattogni. A helyzet kezd „elmérgesedni”. Volt olyan gyerek, aki már „szamárfület” mutogatott, ha valaki rá mert szólni.

Sajnálatos lenne, ha emiatt az ügy miatt hadsereget kellene bevetni, de valami békés megoldás mégiscsak kellene! Ha más nem, talán ki kellene tiltani a „zajos” járművet.

A lakók

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában